Kennisplatform jeugdhulp
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Transformatie-podcast #04: Jeugdspecialist in de Buurt

Jeugdspecialist in de Buurt is een initiatief van ZonMw en onderdeel van het project ‘Versterken en verbeteren van wijkgericht werken’. Dit project is er op gericht om ouders en jongeren te ondersteunen met specialistische kennis dicht bij huis en hen niet door te verwijzen naar locaties ver weg. En met resultaat.

In de podcast, die ook te beluisteren is op de website van Integraal werken in de wijk, spreekt Bas Adriaans van Blijvend Veilig over de aanpak en de resultaten met Schelte Anema van Cordaan en Sandra Fokkens van Levvel.

Beluister hier hun verhaal:

Gerelateerde onderwerpen
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en activiteiten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en deel jouw ervaringen met collega’s.

Andere thema's

Online met een verstandelijke beperking. Wat gaat er schuil achter online risicogedrag bij mensen met een verstandelijke beperking? Waar trek je grenzen en hoe stimuleer
In dit Pitbulls-webinar van JIJ voor de Jeugd gaan we in op het thema ‘Complexe scheidingen’. Familierecht-advocaat Jolande ter Avest presenteerde (geanonimiseerde) teksten uit
In deze nieuwe podcast van JIJ voor de Jeugd heeft Bas Adriaans te gast aan tafel: Kevin Scholte, werkzaam bij De Koppeling gesloten jeugdzorg.