Kennisplatform jeugdhulp
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Onderwijs en Jeugdhulp

Als we willen dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen, op school, thuis en in de wijk, is het belangrijk dat school en jeugdhulp samen optrekken. Voor de best passende aanpak wordt er bij het Expertisenetwerk Zuid-Oost rondom het gezin samen gewerkt met het expertisecentrum speciaal onderwijs en specialistische jeugdhulp. 

Er zitten dit keer meerdere jeugdhulp- en onderwijsprofessionals aan de podcasttafel van presentator Bas Adriaans, te weten: Wilma Koetsier, Angeline Blijden, Patricia Scholte en Suzanne Molenaar. Luister de podcast hier:

Gerelateerde onderwerpen
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en activiteiten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en deel jouw ervaringen met collega’s.

Andere thema's

In deze nieuwe podcast van JIJ voor de Jeugd heeft Bas Adriaans te gast aan tafel: Kevin Scholte, werkzaam bij De Koppeling gesloten jeugdzorg.
Eerder dit jaar sloot Jeugdplatform Amsterdam aan bij een bijeenkomst van de Klankbordgroep Vluchtelingen (KVA). Dat was aanleiding om verder in gesprek te gaan
Online met een verstandelijke beperking. Wat gaat er schuil achter online risicogedrag bij mensen met een verstandelijke beperking? Waar trek je grenzen en hoe stimuleer