Kennisplatform jeugdhulp
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Transformatie-podcast #03: Complexe gezinnen

Complexe gezinnen. Het is onmogelijk om in twee woorden te omschrijven wat dit omvat. Daarom starten presentator Bas Adriaans (Blijvend Veilig), Rien Van (volwassen psychiater bij  Arkin) en Annette da Graca (ervaringsprofessional bij Levvel) deze podcast met een uitgebreidere definiëring hiervan.

Annette en Rien beantwoorden de vragen van Bas vanuit hun beider expertises en zijn het met elkaar eens dat eigen ervaringen nog veel breder inzetbaar zijn. Dat heeft soms begeleiding nodig en dat mag nog meer gefaciliteerd worden. Hoor wat de ervaringsdeskundigen zeggen. Luister ook tussen de regels door. En benader hun input als gelijkwaardig.

Luister de podcast met Bas Adriaans, Annette da Graca en Rien Van hier:

Gerelateerde onderwerpen
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en activiteiten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en deel jouw ervaringen met collega’s.

Andere thema's

Ouderverstoting is complexe problematiek waar nog niet altijd voldoende aandacht voor is. Voldoende kennis en handvatten zijn nodig om signalen te herkennen en adequaat
In deze nieuwe podcast van JIJ voor de Jeugd heeft Bas Adriaans te gast aan tafel: Kevin Scholte, werkzaam bij De Koppeling gesloten jeugdzorg.
In dit Pitbulls-webinar van JIJ voor de Jeugd gaan we in op het thema ‘Complexe scheidingen’. Familierecht-advocaat Jolande ter Avest presenteerde (geanonimiseerde) teksten uit