Kennisplatform jeugdhulp
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Transformatie-podcast #06: Blijvend Veilig

Presentator Bas Adriaans van Blijvend Veilig interviewt voor deze podcast twee collega’s: Janneke Heessels en Henrieke Popken. Voor het project Blijvend Veilig hebben de Jeugdbescherming, Blijf Groep, Veilig Thuis, Raad voor de Kinderbescherming, William Schrikker Stichting en gemeenten in Amsterdam-Amstelland de handen ineen geslagen met als gemeenschappelijk doel: veiligheid creëren voor alle gezinsleden van 0 tot 100 jaar. De professionals zetten hun expertise gebiedsgericht in en werken samen met lokale teams, in en met de gezinnen. Ze doen wat nodig is voor de cliënt én de professionals uit de lokale teams. 

“We werken aan duurzame veiligheid vanuit integrale samenwerking. We hebben de keten verkort en werken efficiënter. We kunnen binnen Blijvend Veilig alles leveren, zonder overdrachtsmomenten. Op deze manier werken, is succesvoller en ook voor de professional meer bevredigend.”

Luister de podcast met Bas Adriaans, Janneke Heessels en Henrieke Popken van Blijvend Veilig hier:

Gerelateerde onderwerpen
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en activiteiten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en deel jouw ervaringen met collega’s.

Andere thema's

In haar workshop stond Anne stil bij de relatie tussen trauma en het lichaam en legde uit waarom lichaams- en ervaringsgerichte methoden zo waardevol
Uitreiking TOPGGz-keurmerk aan drie afdelingen Levvel
Van 2 t/m 9 november: Week van de Pleegzorg 2022. Het najaar heeft nu echt zijn intrede gedaan en wij zijn hard op weg