Kennisplatform jeugdhulp
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Nieuws
Foto-Kevin-scaled

Transformatiecafé van JIJ voor de jeugd: informeel en inhoudelijk 

Mis je dat ook? Informeel afspreken met collega’s, ervaringen met elkaar delen en je vakkennis verdiepen door de kennis van interessante sprekers?

Kom dan op 13 april naar het transformatiecafé van JIJ voor de jeugd, om laagdrempelig én inhoudelijk met andere professionals uit de jeugdzorg contact te hebben over je werk en het werkveld. De sessie wordt begeleid door jeugdambassadeur Kevin. Dat belooft een bijeenkomst met pit en ruimte voor verschillende perspectieven.

Het thema van dit eerste transformatiecafé is: “Werkzame elementen voor samenwerking jeugdprofessionals met en rond gezinnen in regio Amsterdam centraal”. Van 14:00 tot 15.30 bieden we een afwisselend programma, met sprekers en met break out rooms om met collega’s verdiepend in gesprek te gaan. Lees hier meer over waarom je veel kan hebben aan deze cafésessies.

Datum: dinsdag 13 april 2021
Tijd: 15:00 – 16:30 uur

U bent van harte uitgenodigd om op dinsdag 13 april online deel te nemen aan deze dit bijzondere online café! 

Meld je nu aan via: Transformatiecafé Jij voor de Jeugd – Home (aanmelder.nl)

Andere berichten

3 mei 2022
Wethouder Zorg Simone Kukenheim opent nieuwe Leger des Heils locatie voor jongeren
7 april 2022
Samen voor Jongeren Amsterdam is in 2021 gestart met jongerenwerk in 20 vo-scholen verspreid over zes stadsdelen in Amsterdam. Vanaf 2022 is het jongerenwerk
8 maart 2022
Nadine Kamer is een trainingsactrice met een eigen, volle rugzak met ervaringen binnen de (gesloten) jeugdzorg. In de audiodocumentaire ‘Gesloten Kamer, Open Boek’ gaat