Kennisplatform jeugdhulp
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Nieuws
Foto-Kevin-scaled

Transformatiecafé van JIJ voor de jeugd: informeel en inhoudelijk 

Mis je dat ook? Informeel afspreken met collega’s, ervaringen met elkaar delen en je vakkennis verdiepen door de kennis van interessante sprekers?

Kom dan op 13 april naar het transformatiecafé van JIJ voor de jeugd, om laagdrempelig én inhoudelijk met andere professionals uit de jeugdzorg contact te hebben over je werk en het werkveld. De sessie wordt begeleid door jeugdambassadeur Kevin. Dat belooft een bijeenkomst met pit en ruimte voor verschillende perspectieven.

Het thema van dit eerste transformatiecafé is: “Werkzame elementen voor samenwerking jeugdprofessionals met en rond gezinnen in regio Amsterdam centraal”. Van 14:00 tot 15.30 bieden we een afwisselend programma, met sprekers en met break out rooms om met collega’s verdiepend in gesprek te gaan. Lees hier meer over waarom je veel kan hebben aan deze cafésessies.

Datum: dinsdag 13 april 2021
Tijd: 15:00 – 16:30 uur

U bent van harte uitgenodigd om op dinsdag 13 april online deel te nemen aan deze dit bijzondere online café! 

Meld je nu aan via: Transformatiecafé Jij voor de Jeugd – Home (aanmelder.nl)

Andere berichten

22 november 2022
Voor de Jeugd 2022 – Jongerenwerk in school Jongerenwerkers werken steeds meer samen met het onderwijs. Door in en rondom school aanwezig te zijn,
3 november 2022
Portret pleegzorg: Sinds een half jaar verwelkomt Mirjam Zadelhoff samen met man Coen en haar drie kinderen broer Charlie*(10) en zus Bo*(9) uit Amsterdam.
1 november 2022
Een aanmeldloket voor iHUB-merken regio Amsterdam en omgeving