Kennisplatform jeugdhulp
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Nieuws
Diverse afbeeldingen-12

TATOEAGE VERHALEN

Vanaf 1 oktober te zien in de expositieruimte in het café van Foam.

Getekend door het leven

Achter elke tatoeage schuilt een verhaal. De levens van jongeren in de jeugdhulp trekken in woord en beeld voorbij. Pijnlijke herinneringen, dierbare momenten of tekens van hoop en verwachting tonen zij de buitenwereld. ‘Getekend door het leven’ is een initiatief van jongeren in zorg bij Levvel. Foto’s gecombineerd met gedichten en spoken word vormen samen hun verhaal.

Getekend door het leven is een samenwerking van Levvel, Foam Fotografiemuseum Amsterdamen Stichting De Jeugd Van Nu. Dit project is mede mogelijk gemaakt door het AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst) en Gemeente Amsterdam. Vanaf 1 oktober is de tentoonstelling te zien in de expositieruimte in het café van Foam.

Andere berichten

30 maart 2023
In Nederland was ik te complex voor hulpverleners door al mijn diagnoses en ging het steeds slechter. Maar in Spanje zagen ze mij als
16 maart 2023
Op 16 februari was IJburg College in Amsterdam het verzamelpunt van ruim 70 professionals uit het onderwijs, jongerenwerk, gemeentes, ministeries en onderzoeks- en kenniscentra.
9 maart 2023
In het kunstproject KIND VAN vertellen negentien inmiddels volwassen geworden kinderen met ouders met psychische en/of verslavingsproblemen hun verhaal. Ze zijn te zien op