Kennisplatform jeugdhulp
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Nieuws
Diverse afbeeldingen-9

Magazine SAMEN 2022 is uit!

Om een inkijkje te geven in de dingen die Levvel doet brengen ze een keer per jaar het magazine SAMEN uit. Hierin lees je alles over wat Levvel doet in samenwerking met kinderen, jongeren en (pleeg)ouders. Het magazine is ook samen met hen gemaakt.

In het magazine vind je allerlei voorbeelden van hoe ze afgelopen jaar deze samenwerking zijn aangegaan. Denk aan (kunst)projecten en nieuwe initiatieven – zoals een podcast of het maken van filmpjes – en interviews met jongeren, (pleeg)ouders en ervaringsdeskundigen. 

Een greep uit de inhoud?

Wij vertellen vanuit onze ervaring als eigen kind van pleegouders wat wij belangrijk vinden en wat volgens ons heeft gewerkt’  – een van de initiatiefnemers voor het maken van filmpjes over ‘eigen kinderen’ in de pleegzorg. 

Mijn tatoeage is mijn eerste litteken waar ik zelf voor heb gekozen’ – deelnemer aan fotografie project ‘Getekend door het leven’. 

Je beseft hoeveel meer je op elkaar lijkt dan je op het eerste oog dacht’ – een deelnemer aan de training Werken met je ervaring

Ik ben niet mijn dossier’ – een spread over de ervaringen van jongeren met hun dossiers. 
Humor speelt een belangrijke rol, net als het beeldend maken’ – een ervaringsdeskundige over haar werk op de afdeling.

Benieuwd geworden?

Het magazine is uiteraard te vinden (in fysieke vorm) in de wachtruimtes van Levvel, maar hieronder kun je het online lezen.

Andere berichten

22 november 2022
Voor de Jeugd 2022 – Jongerenwerk in school Jongerenwerkers werken steeds meer samen met het onderwijs. Door in en rondom school aanwezig te zijn,
3 november 2022
Portret pleegzorg: Sinds een half jaar verwelkomt Mirjam Zadelhoff samen met man Coen en haar drie kinderen broer Charlie*(10) en zus Bo*(9) uit Amsterdam.
1 november 2022
Een aanmeldloket voor iHUB-merken regio Amsterdam en omgeving