Kennisplatform jeugdhulp
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Nieuws
goodwill-magazine

Leger des Heils Goodwill Magazine

2 edities per jaar

Met gepaste trots presenteren we de eerste editie van het Goodwill Magazine. De afgelopen jaren ontving je rond deze tijd ons digitale jaarverslag. Met ingang van dit jaar nemen we je tweemaal per jaar mee in wat onze deelnemers, medewerkers en vrijwilligers bezighoudt, door hun verhalen uit de praktijk te delen.

In deze eerste editie van het Goodwill magazine leest je onder meer de verhalen van:

  * Chelsea (16 jaar) die niet meer thuis wilde wonen en nu een plek gevonden heeft in onze nieuwe jongerenlocatie Vianenburgh.
  * Onze collega Pieter die u meeneemt in zijn werkdag als ambulant begeleider. Zijn hond Juno zet hij in om contact te maken met de
(zorgmijdende) Amsterdammers die hij begeleidt.
  * Marc (53) die na jarenlange misdiagnoses te horen kreeg dat hij hoogbegaafd is. Hij studeert nu filosofie maar wil voorlopig nog in de daklozenopvang blijven wonen.

Andere berichten

22 november 2022
Voor de Jeugd 2022 – Jongerenwerk in school Jongerenwerkers werken steeds meer samen met het onderwijs. Door in en rondom school aanwezig te zijn,
3 november 2022
Portret pleegzorg: Sinds een half jaar verwelkomt Mirjam Zadelhoff samen met man Coen en haar drie kinderen broer Charlie*(10) en zus Bo*(9) uit Amsterdam.
1 november 2022
Een aanmeldloket voor iHUB-merken regio Amsterdam en omgeving