Kennisplatform jeugdhulp
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Nieuws
Diverse afbeeldingen

Jongerenwerkers in school

Voor de Jeugd 2022 – Jongerenwerk in school

Jongerenwerkers werken steeds meer samen met het onderwijs. Door in en rondom school aanwezig te zijn, staan ze dichter bij de jongeren en hun belevingswereld. Op maandag 7 november, vanuit de Westergasfabriek Amsterdam, was de Voor de Jeugd Dag. Tijdens deze jubileumdag kwam ook het project: Jongerenwerk in school aan bod (onderdeel van Programma Positief Perspectief).

Jeffrey Post – Teamleider Leerlingzaken en Onderwijsondersteuning bij DENISE / De Nieuwe Internationale School Esprit in Amsterdam – besprak samen met Tewatha Muller, Jongerenwerker in School bij Dock en Alex de eerste ervaringen van dit project.

Bekijk de video van deze interessante sessie.

Andere berichten

23 november 2023
Deze uitwerking van het Kwaliteitskompas van het NJi is bedoeld voor gemeenten die seksueel grensoverschrijdend gedrag onder kinderen en jongeren willen voorkomen en verminderen.
15 november 2023
“Een Amsterdam waar ongewapend zijn de norm is, nu én in de toekomst.” Daar staat Actiecentrum Veiligheid en Zorg Amsterdam-Amstelland (AcVZ) voor. En tegelijkertijd
19 oktober 2023
Het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) lanceerde op 27 september 2023 een tiendelige podcastserie genaamd ‘De Jeugdkantine’. Dit is dé ontmoetingsplaats voor jongeren, ouders, beleidsmakers en