Kennisplatform jeugdhulp
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Nieuws
jong magazine september 2021

JONG magazine september is uit

De nieuwe JONG ligt weer op de on- en offline mat! Wil je dit tijdschrift over jeugdhulp in de regio digitaal lezen? Dat kan hier.

Jong Rond Amstel & Zaan is er voor alle hulpverleners eerste- én tweedelijns, van wijkagent tot huisarts, van docent tot wijkverpleger. ‘De regio’ zijn veertien gemeenten in de regio’s Amsterdam-Amstelland en Zaanstreek-Waterland. Ze halen actief nieuws op bij organisaties en schrijven zelf over ontwikkelingen in het vakgebied. Alle edities vind je hier.

Andere berichten

23 november 2023
Deze uitwerking van het Kwaliteitskompas van het NJi is bedoeld voor gemeenten die seksueel grensoverschrijdend gedrag onder kinderen en jongeren willen voorkomen en verminderen.
15 november 2023
“Een Amsterdam waar ongewapend zijn de norm is, nu én in de toekomst.” Daar staat Actiecentrum Veiligheid en Zorg Amsterdam-Amstelland (AcVZ) voor. En tegelijkertijd
19 oktober 2023
Het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) lanceerde op 27 september 2023 een tiendelige podcastserie genaamd ‘De Jeugdkantine’. Dit is dé ontmoetingsplaats voor jongeren, ouders, beleidsmakers en