Kennisplatform jeugdhulp
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Nieuws
1

Een aanmeldloket voor iHUB-merken

Een aanmeldloket voor iHUB-merken regio Amsterdam en omgeving

Binnen de regio Amsterdam, Zaanstad-Waterland, Amstelveen-Aalsmeer en de Duo- gemeenten vormt iHUB vanuit de merken Altra en De Opvoedpoli samen met De Waag een van de tien kernpartners voor de specialistische jeugdhulp. Om de aanmelding voor specialistische hulp van Altra en de jeugd ggz bij De Opvoedpoli/CareExpress nog eenvoudiger te maken, kunnen verwijzers vanaf 1 november aanmelden via een en hetzelfde aanmeldteam. Voor aanmeldingen bij De Waag kunnen verwijzers nog steeds terecht bij het aanmeldteam van De Waag.

Telefoonnummer en emailadres aanmeldingen iHUB                                                                                               

Op werkdagen is het nieuwe aanmeldteam op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer blijft: 
020 – 55 58 300. Het aanmeldteam is ook op dit nummer bereikbaar als er sprake is van een crisissituatie. Omdat Altra en De Opvoedpoli onderdeel zijn van iHUB, kunt u ons ook benaderen via het emailadres aanmelden@ihub.nu.

Andere berichten

22 november 2022
Voor de Jeugd 2022 – Jongerenwerk in school Jongerenwerkers werken steeds meer samen met het onderwijs. Door in en rondom school aanwezig te zijn,
3 november 2022
Portret pleegzorg: Sinds een half jaar verwelkomt Mirjam Zadelhoff samen met man Coen en haar drie kinderen broer Charlie*(10) en zus Bo*(9) uit Amsterdam.
31 oktober 2022
Onderzoek naar de behoeften aan ondersteuning en/of hulpverlening van slachtoffers van online seksueel geweld.