Kennisplatform jeugdhulp
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Nieuws
1

Een aanmeldloket voor iHUB-merken

Een aanmeldloket voor iHUB-merken regio Amsterdam en omgeving

Binnen de regio Amsterdam, Zaanstad-Waterland, Amstelveen-Aalsmeer en de Duo- gemeenten vormt iHUB vanuit de merken Altra en De Opvoedpoli samen met De Waag een van de tien kernpartners voor de specialistische jeugdhulp. Om de aanmelding voor specialistische hulp van Altra en de jeugd ggz bij De Opvoedpoli/CareExpress nog eenvoudiger te maken, kunnen verwijzers vanaf 1 november aanmelden via een en hetzelfde aanmeldteam. Voor aanmeldingen bij De Waag kunnen verwijzers nog steeds terecht bij het aanmeldteam van De Waag.

Telefoonnummer en emailadres aanmeldingen iHUB                                                                                               

Op werkdagen is het nieuwe aanmeldteam op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer blijft: 
020 – 55 58 300. Het aanmeldteam is ook op dit nummer bereikbaar als er sprake is van een crisissituatie. Omdat Altra en De Opvoedpoli onderdeel zijn van iHUB, kunt u ons ook benaderen via het emailadres aanmelden@ihub.nu.

Andere berichten

30 maart 2023
In Nederland was ik te complex voor hulpverleners door al mijn diagnoses en ging het steeds slechter. Maar in Spanje zagen ze mij als
16 maart 2023
Op 16 februari was IJburg College in Amsterdam het verzamelpunt van ruim 70 professionals uit het onderwijs, jongerenwerk, gemeentes, ministeries en onderzoeks- en kenniscentra.
9 maart 2023
In het kunstproject KIND VAN vertellen negentien inmiddels volwassen geworden kinderen met ouders met psychische en/of verslavingsproblemen hun verhaal. Ze zijn te zien op