16 september | 13:00 - 15:30

Een online symposium van de Erasmus Academie – ‘We moeten iets met die ouders’; écht samenwerken met ouders en jeugdigen in de jeugdzorg – met bijzonder hoogleraar Annemiek Harder, ervaringsdeskundige Marjan Boosten en adviseur relatiemarketing Jessica Tokaya. Zij delen inzichten vanuit de wetenschap en praktijk. Er zijn kosten verbonden aan dit symposium.

Over het symposium zegt de organisatie onder andere: 

“Je leert tijdens het symposium meer over het perspectief van ouders, bekijkt de jeugdzorg door de bril van ouders en jeugdigen, en leert daarmee (beter) rekening houden in je werk. Ook zie je hoe op verschillende wijze invulling wordt gegeven aan (de organisatie van) medezeggenschap. Je zult na dit symposium (nog) beter in staat zijn een goede samenwerking met ouders aan te gaan, wat uiteindelijk resulteert in verbeterde zorg en/of ondersteuning van de jeugdigen.”

Voor wie? 

Jeugdhulpprofessionals, zowel voor diegene die dicht op de praktijk staan als zij die verder van de praktijk af staan. Het symposium is daarnaast interessant voor beleidsmedewerkers en andere inhoudelijk betrokkenen.
Voor dit symposium is het perspectief van ouders van groot belang. Daarom vraagt de organisatie aan ouders die interesse hebben in dit symposium en hun perspectief willen delen contact op te nemen via essbacademy@essb.eur.nl

Details

Datum: 16 september
Tijd: 13:00 - 15:30