2 oktober | 12:30 - 13:00

Wil je eenvoudig overzicht hebben van alle professionals en vrijwilligers, zowel formeel als informeel, die met jeugd en gezinnen in jouw stad werken? En wil je gezamenlijk zoeken naar antwoorden op gebiedsgerichte vraagstukken?

Dan nodigen we jou met veel enthousiasme uit voor de online kick-off van het online platform Jeugdhulp Amsterdam-DUO op maandag 2 oktober van 12.30 tot 13.00 uur.

Gebiedsgericht samenwerken met Jeugdhulp Amsterdam-DUO
Per oktober start het gebiedsgericht samenwerken voor de gehele jeugdhulp in Amsterdam. Naast de Ouder- en Kindteams, Buurtteam Amsterdam, huisartsen en Gecertificeerde Instellingen maken voortaan nu ook aanbieders van aanvullende (jeugd)hulp deel uit van de gebiedsgerichte netwerken. In elk van de zes gebieden, versterken professionals – met elkaar, ieder vanuit de eigen taak en een gezamenlijke verantwoordelijkheid – de gezinnen en jeugdigen in het gewone leven. Daarmee maken we het voor gezinnen en jeugdigen eenvoudiger om meer duurzame passende hulp te krijgen.

En jij speelt hierin een cruciale rol! Jeugdhulp Amsterdam-DUO helpt jou daarbij. Het verbindt professionals: je helpt elkaar met vragen, casuïstiek en dilemma’s.

  • Samenwerken over verschillende domeinen heen
  • Kennisdelen en je netwerk uit te breiden
  • Deelnemen aan exclusieve webinars en trainingen
  • Accreditatiepunten (SKJ) verdienen

 

Waarom zou jij bij de kick-off moeten zijn?
In deze kick-off nemen we je mee in wat Jeugdhulp Amsterdam-DUO jou allemaal kan bieden. We laten je zien wat je er kan vinden, hoe je elkaar kan opzoeken en een vraag kan stellen. Daarnaast gaan we kort in op de bedoeling van het gebiedsgericht samenwerken in Amsterdam.

Interesse?
Meld je aan voor de online kick-Off op maandag 2 oktober, 12.30 – 13.00 uur en ontdek hoe dit platform jouw werk kan transformeren. Deelname is een investering in jezelf en je netwerk!

Aanmelden is eenvoudig!
Stap 1. Klik op de link en maak een profiel aan:
https://jeugdhulpregioamsterdam.1sociaaldomein.nl/videosessies#video-training-2877
Stap 2. Meld je daarna aan voor de Kick-Off door op de gele knop ‘Ik ben erbij’ te klikken’. Je bent nu verbonden aan het netwerk in Amsterdam.

Vragen of meer informatie nodig?
Neem contact op met Jaimy Moris Yossef van de gemeente Amsterdam via j.morisyossef@amsterdam.nl. Of met Thomas Dollevoet van 1SociaalDomein via t.dollevoet@1SociaalDomein.nl.
We staan voor je klaar!

Ben jij erbij? Tot 2 oktober!

 

Details

Datum: 2 oktober
Tijd: 12:30 - 13:00